Tilbake til Slekt1

Villkår og betingelser

RETUR AV VARER
Før en eventuell retur av solgte varer ber vi deg ta kontakt med oss i forkant. Returretten gjelder i 14 dager fra du mottok varen. Du må selv betale frakten og sørge for at produktet er forsvarlig pakket.

TOLL OG MERVERDIAVGIFT
Alle våre trykte produkter blir produsert i Latvia og/eller USA etterhvert som de blir bestilt. Det betyr at du som kunde kan bli utsatt for ekstrakostnader knyttet til import på ordre hvor totalsummen overstiger 350 kroner. Det kan derfor lønne seg holde hver bestilling til under 350 kroner.

PERSONVERN
Vi lagrer ingen kundeinformasjon annen enn for å oppfylle bestillingen fra kunden. Kundeinformasjonen benyttes kun for å levere varen til kunden. Alle betalinger behandles av Paypal på Paypals eksterne nettsted, Vipps eller sendregning.no, dersom faktura er valgt som betalingsmiddel. 

Enkelte tjenester innebefatter at du sender inn slektsforskningsinformasjon til oss. Dersom vi har behov for å sende disse til tredjepartsleverandører vil vi gi deg informasjon om dette før kjøpet er fullført. 

OPPHAVSRETT
Kartene vi benytter er ikke lenger omfattet av åndsverksloven, men siden vi restaurerer flere av disse kartene anser vi alle restaurerte kart som opphavsrettslig beskyttet av åndsverksloven tross i at selve originalen ikke lenger er omfattet av den samme loven. Originalene er hentet fra de historiske kartsamlingene ved Kartverket og New York Public Library.

Alle våre slektstavler er unike for Slekt1 og utviklet særskilt til vår nettbutikk. Slekt1 har alle rettigheter tilknyttet disse slektstavlene.